Type bedrijf
Boerderij de Buytenhof is een plek waar zorggasten, vrijwilligers en bezoekers samenkomen. Op de boerderij worden appels en peren geteeld die geoogst worden door vrijwilligers of door bezoekers in de zelfpluk. Ook worden er groenten, granen en aardappelen geteeld, die zoveel mogelijk in de regio afgezet worden en in de eigen boerderijwinkel en theeschenkerij.

Wat wil Wiard bereiken?
Het is de missie van Wiard en zijn ouders Marianne en Ad om een rustige en fijne plek te creëren vlakbij de stad waar mensen kunnen genieten van het land. Het produceren van het voedsel op de boerderij gebeurt zoveel mogelijk in samenwerking met de natuur.

Hoe kun je Wiard helpen?
Ga langs om je eigen fruit of bloemen te plukken, kom shoppen in de boerderijwinkel of ga wat lekkers eten of drinken in de theeschenkerij.

Website
https://debuytenhof.nl/

Kenmerken
Fruitteelt, akkerbouw, boerderijwinkel, horeca, ontmoetingsplek, dagbesteding, zelfpluk, lokaal, korte keten

Lees meer over deze peasmaker

Boer Wiard herstelt de natuur én de broze verbindingen in onze samenleving

Woensdag ging ik rond 19.00 uur bij de Buytenhof groente van het land halen voor mijn diner. Ik kwam Peasmaker [...]

Boerderij de Buytenhof brengt mensen weer in contact met ons eten

Deze week ben ik aan de slag bij Zorgboerderij de Buytenhof in Rhoon. Wat deze plek bijzonder maakt, is dat het wekelijks [...]

IMG_5662 copy
IMG_5680 copy
IMG_5733 copy
IMG_5714 copy

Ook peasmaker worden?

Wil jij graag dat ik ook bij jou aan de slag ga? Stuur me een berichtje en wie weet sta ik binnenkort bij je op de stoep!

IMG_7607 copy