Beer en Melissa den Beer Poortugael – Veld 4

Type bedrijf
Veld 4 teelt, verwerkt en verkoopt walnoten en maakt er de lekkerste walnootproducten van zoals pure walnootolie. Ze verwerken ook walnoten voor andere telers en adviseren bij oogst en verwerking. Consumenten kunnen hun eigen walnoten ruilen tegen walnootproducten.

Wat willen Melissa en Beer bereiken?
Melissa en Beer zetten zich in om de walnootproductie in Nederland te professionaliseren, zodat de markt van Nederlandse noten zich verder kan ontwikkelen. Ze willen daarnaast ook een oplossing vormen voor consumenten met walnotenbomen die geen bestemming hebben voor hun noten. Zo gaan ze voedselverspilling tegen.

Hoe kun je Melissa en Beer helpen?
Bezoek Veld 4 om lekkere walnootproducten te kopen en de boomgaard te bekijken. Niet in de buurt? De notenproducten en gereedschap voor notenteelt kun je ook bestellen in de webshop. Heb je zelf noten? Kom ze inleveren in ruil voor notenproducten. Je kunt ook je bijeenkomst of vergadering houden op boerderij de Rit of er vakantie vieren.

Website
https://veld4.nl/

Kenmerken
Teelt, verwerking, producten, Nederlandse noten

Lees meer over deze peasmaker

Hoe pioniers Melissa en Beer het fundament leggen voor de Nederlandse walnotenteelt

Walnotenwalhalla Veld 4 was voor mij nog onbekend toen Melissa den Beer Poortugael me uitnodigde om een kijkje te komen [...]

Ondergedompeld in de walnoten bij walnoten walhalla Veld 4

Ik heb mezelf deze week ondergedompeld in de teelt en verwerking van walnoten bij peasmaker Beer & Melissa van Veld [...]

IMG_9260 copy
IMG_9174 copy
IMG_9215 2 copy
IMG_9238

Ook peasmaker worden?

Wil jij graag dat ik ook bij jou aan de slag ga? Stuur me een berichtje en wie weet sta ik binnenkort bij je op de stoep!

IMG_7607 copy