Type bedrijf
HAK maakt groenten, fruit en peulvruchtconserven in glas, blik en stazak. De HAK producten zijn te koop in vrijwel alle supermarkten. Zo’n 85% van de groenten en peulvruchten komt van binnen een straal van 125 kilometer van de fabriek in Giessen en draagt het keurmerk On the way to PlanetProof. De producten bevatten zo veel mogelijk enkel natuurlijke ingrediënten.

Wat wil Timo bereiken?
Belangrijk doel van HAK is om de groente- en peulvruchtenconsumptie verder te verhogen en zo bij te dragen aan de verandering van een dierlijke naar plantaardig eetpatroon. Daarnaast heeft HAK zichzelf de ambitie opgelegd om in 2027 alleen nog biologische producten te verkopen. Deze uitdaging gaan ze aan samen met hun hele toeleveringsketen.

Hoe kun je Timo helpen?
Koop de HAK producten bij jouw supermarkt. Check HAK op sociale media en volg hun voortgang naar 100% biologisch. Zoek je nog een leuke baan? HAK zoekt medewerkers!

Website
https://werkenbij.hak.nl/

Kenmerken
Groente, peulvruchten, plantaardig, biologisch, product, retail, B Corp

Lees meer over deze peasmaker

Pragmatisme en onvoorwaardelijke liefde zijn de geheime ingrediënten voor HAK’s biologische missie

Deze week ben ik bij groenten- en peulvruchtenmerk HAK in het Brabantse Giessen. HAK is een beetje een vreemde eend [...]

U moet de (biologische) groenten van HAK hebben

Deze week ben ik bij peasmaker Timo Hoogeboom van HAK. HAK lijkt een wat vreemde eend in mijn rijtje peasmakers, [...]

IMG_2490 copy
IMG_2436 copy
IMG_2502 copy
IMG_2458 copy

Ook peasmaker worden?

Wil jij graag dat ik ook bij jou aan de slag ga? Stuur me een berichtje en wie weet sta ik binnenkort bij je op de stoep!

IMG_7607 copy