Want a peas of me?
Let's talk!

In een paar uur naar een antwoord op jouw strategische vraag?
Zin in een inspirerende presentatie of workshop?
Of ga je mee op reis, looking for peas? Kijk snel verder wat ik allemaal voor je kan doen!

a Peas of Strategy

Binnen 3 uur antwoord op jouw strategisch vraagstuk

Behoefte aan een helder toekomstplan? Mag je missie en verhaal wel wat scherper geformuleerd worden? Of sta je voor een belangrijke beslissing en wil je die gedegen maken? I give you a peas of me!

Geen ellenlang traject, maar binnen een paar uur op naar een helder antwoord. Hoe dat kan? Door mijn eigen ondernemersreis met Kromkommer en door mijn reis langs voedselveranderaars, kan ik putten uit veel kennis en ervaring. En: ik heb al ruim 50 keer kunnen oefenen bij mijn peasmakers, waardoor ik met jou veel sneller tot de kern kan komen.

Hoe het werkt? We hebben samen een voorbereidende call zodat je vraag scherp is. Bij jou op locatie gaan we in gesprek en komen we samen door tot een antwoord op je vraagstuk waarmee je aan de slag kunt.

Find peas with me

Op inspirerende reis langs voedselveranderaars

Heb je een specifiek vraagstuk over duurzaam voedsel? Ben je met jouw team of organisatie op zoek naar inspiratie? Of ben je op je persoonlijke reis op zoek naar nieuwe inzichten? Ik neem jou alleen of je hele team een dag mee op pad. We bezoeken inspirerende peasmakers, luisteren naar verhalen en gaan het gesprek met elkaar aan.

Van tevoren bespreken we met elkaar de doelstellingen van de dag. Gebaseerd op die doelen maak ik een reisprogramma waar we beide enthousiast van worden.

Stories of peas

Inspirerende presentatie

Na het werken bij zo’n 50 voedselveranderaars en bijna twee jaar in een camper rondreizen, loop ik over van de verhalen. Ik neem je mee op reis in een presentatie op jouw bijeenkomst, feest of congres en zorg ervoor dat iedereen geïnspireerd de ruimte weer verlaat. Waar ik graag over spreek:

Inspirerende verhalen van voedselveranderaars: de verandering waar we naar zoeken, is al lang aan de gang. En deze boeren, makers en bedrijven doen het gewoon. Ik neem je mee door bakkenvol inspiratie van mensen die met hun hart de wereld veranderen.

A peas of my day: hoe ziet twee jaar lang rondreizen in een camper langs voedselveranderaars eruit? Hoe ga je van een bedrijf, huurhuis en huwelijk naar een nomadisch leven? Een inkijkje in mijn persoonlijke reis.

Het kan anders: als je je hart volgt en luistert naar wat echt belangrijk voor je is, kan ook jij verandering veroorzaken. De voedselketen veranderen? We bekijken voorbeelden van voedselveranderaars die het gewoon doen. Totaal anders gaan leven? Ik laat je zien hoe mijn reis van de afgelopen jaren eruit zag, beginnend bij Kromkommer.

Peas of Me op de werkvloer

Binnen een paar dagen nieuwe inzichten voor jouw organisatie

Heb je behoefte aan wat opschudding en verfrissende ideeën? Is tunnelvisie soms een ding en kun je wel een blik van buitenaf gebruiken? Of heb behoefte aan iemand die kritisch en opbouwend je plannen bekijkt en out of the box kan meedenken?

Ik kom 3-5 dagen meewerken met jou en je team. Ik stel vragen, hou een spiegel voor en steek mijn neus overal in. Van tevoren spreken we samen een doel af of ik ga er open in. Na deze dagen serveer ik je inzichten, concrete stappen tot verandering, nieuwe ideeën en ik connect je met mijn netwerk van voedselveranderaars.

Peasmaker workshop

Word een (nog impactvollere) peasmaker

Ben je boer, maker, heb je een food merk of horecazaak? En wil je meer impact maken met wat je doet? Dan is deze workshop voor je hele team echt iets voor jou.

In de workshop word je geïnspireerd door verhalen van peasmakers uit NL en daarbuiten. Over financiering, blijven pionieren, storytelling en de ontwikkeling van jou als persoon. We gaan door voorbeeldcases en leren van de ervaringen van hen die je voorgingen. Voor alle peasmakers én peasmakers in de dop.

En dit vonden zij ervan!

Send me your peas of mind

Ik kom er zo snel mogelijk op terug. Of in elk geval als ik klaar ben met oogsten, zaaien of en andere klus.