Type bedrijf
I’m Nat is een productiebedrijf dat notenpasta’s en geroosterde en gecoate noten maakt voor de eigen webshop, delicatessenzaken, supermarkten en grootverbruik klanten. De ingrediënten zijn zo puur mogelijk en waar het kan wordt gebruikt gemaakt van ingrediënten die lokaal in de Algarve groeien.

Wat wil Miguel bereiken?
Miguel wil lokale ingrediënten en met name amandelen uit de Algarve, het podium geven dat ze verdienen. Door ze te verwerken tot mooie, kwalitatief goede producten, wil hij een nieuwe kansrijke markt creëren. Hierdoor kan de teelt van amandelen ook in de toekomst onderdeel zijn van de lokale economie. En dat is belangrijk, want amandelbomen horen bij de inheemse vegetatie van de Algarve en dragen bij aan een goede bodemgezondheid en biodiversiteit.

Hoe kun je Miguel helpen?
De producten van I’m Nat kun je bestellen in de webshop en worden in heel Europa geleverd. Heb je een winkel en wil je de producten van Miguel verkopen? Laat van je horen!

Website
https://iamnat.pt/en/

Kenmerken
Notenteelt, Portugal, Algarve, lokaal, klimaatverandering, producten, retail, webshop, grootverbruik, verwerking

Lees meer over deze peasmaker

I’m Nat zet amandelen uit de Algarve in de spotlights

Mijn eerste peasmaker van 2024 is de jonge ondernemer Miguel Rodrigues. Het is zijn missie om amandelen uit de Algarve [...]

IMG_7953 copy
IMG_7948 copy
IMG_7936 copy
assortiment

Ook peasmaker worden?

Wil jij graag dat ik ook bij jou aan de slag ga? Stuur me een berichtje en wie weet sta ik binnenkort bij je op de stoep!

IMG_7607 copy