Marijn Smit – Bakkerij Driekant

Type bedrijf
Een biologische bakkerij met een sociaal hart waar zoveel mogelijk gewerkt wordt met lokale ingrediënten. Er worden iedere dag ruim 30 broodsoorten en banket gebakken in de bakkerij in Zutphen. Er is daarnaast een broodcafe en er wordt geleverd aan winkels en horeca door het hele land. Driekant is één van de oudste sociaal ondernemingen van ons land en ruim 60% van de medewerkers zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Wat wil Marijn bereiken?
Het doel van Driekant is om een brug te slaan tussen de zorg- en hulpverlening en het bedrijfsleven. Marijn gelooft dat de directe binding met het product, de zichtbaarheid van het eindresultaat en het contact met de afnemers, een goede invloed heeft op de ontwikkeling van mensen. Het doel is om zoveel mogelijk mensen te laten doorstromen naar het reguliere bedrijfsleven.

Hoe kun je Marijn helpen?
Bakkerij Driekant zoekt personeel! Woon je in de buurt en zoek je een fantastische werkplek, laat van je horen. Daarnaast kun je hen en jezelf blij maken door de lekker producten te bestellen in de webshop of natuurlijk in de bakkerij of het broodcafe.

Website
https://driekant.nl

Kenmerken
Bakkerij, biologisch, lokaal, ambachtelijk,  sociale onderneming

Lees meer over deze peasmaker

Biobakkerij Driekant bouwt aan een sociale en duurzame toekomst  

Het eerste niet-boerenbedrijf dat ik bezoek op mijn Peas of Me-reis is er niet zomaar eentje. Het is één van [...]

Een bakkerij die met 15 man speculaas maakt

Als bakkerij speculaas maken met 15 man. Waarom zou je dat doen?  Gisteren hielp ik bij mijn peasmaker Marijn Smit [...]

IMG_8778 copy
IMG_8782 copy
IMG_8719 copy
IMG_8717 copy

Ook peasmaker worden?

Wil jij graag dat ik ook bij jou aan de slag ga? Stuur me een berichtje en wie weet sta ik binnenkort bij je op de stoep!

IMG_7607 copy