Type bedrijf
Vallei van Geluk is een jong exportbedrijf dat sinaasappels uit de Spaanse Lecrínvallei, ook wel de Vallei van Geluk genoemd, rechtstreeks naar de consument brengt. De sinaasappels worden geplukt en liggen binnen een paar dagen op jouw fruitschaal.

Wat wil Maarten bereiken?
De droom van Maarten is dat lokale boeren hun oude boomgaarden kunnen blijven onderhouden en niet gemotiveerd worden om over te stappen naar gewassen als avocado’s, die in deze vallei helemaal niet thuishoren. Ook hoopt hij door alleen met bio boeren te werken, andere boeren te motiveren om ook te stoppen met spuiten. En hij wil de consument een eerlijke prijs bieden, want dat kán gewoon.

Hoe kun je Maarten helpen?
Wil jij Maarten en de lokale boeren ook helpen? Bestel hier een doos sinaasappels. Heb je een groothandel, winkel(keten) of verwerk je sinaasappels en wil je die uit de Vallei van Geluk? Stuur Maarten een berichtje!

Website
https://www.valleivangeluk.com/

Kenmerken
Spanje, biologisch, lokaal, korte keten, sinaasappels, export, eerlijke prijs

Lees meer over deze peasmaker

Maarten geeft sinaasappelboeren in de Lecrín vallei toekomstperspectief

Mijn peasmaker van deze week, Maarten Erasmus, is bij uitstek een voorbeeld van een voedselveranderaar die gewoon is gaan doen. [...]

IMG_9132 copy
IMG_9093 copy
IMG_9111 copy
IMG_9169 2 copy

Ook peasmaker worden?

Wil jij graag dat ik ook bij jou aan de slag ga? Stuur me een berichtje en wie weet sta ik binnenkort bij je op de stoep!

IMG_7607 copy