Type bedrijf
Wilder Land maakt producten als thee, granola, pasta, bier en kombucha van ingrediënten die bijdragen aan een landschap met meer biodiversiteit. De producten worden verkocht in eigen webshop, winkels en via horeca.

Wat wil Matthijs bereiken?
Matthijs heeft samen met partner in crime Daan de missie om van Nederland een Wilder Land te maken. Dit willen ze bereiken door boeren te helpen natuurherstellende (regeneratief) te boeren en van een landschap met monoteelten te bewegen naar een landschap met méér biodiversiteit. Dus met veel verschillende lokale gewassen en meer insecten, vogels en andere dieren.

Hoe kun je Matthijs helpen?
Wilder Land heeft een wachtlijst met boeren, dus ze kunnen meer monden gebruiken om de producten op te eten of drinken. Dit lekkers koop je in hun webshop* of doe iemand een m2 Wilder Land cadeau. En ken je leuke horecazaken die de producten van Wilder Land zouden kunnen serveren? Dat geef je hier door.

Website
https://wilder-land.com/

Kenmerken
Verwerking, producten, lokaal, regeneratief, korte keten

*met de code peasofme10 krijg jij 10% korting en dan krijgt Peas of Me ook een beetje

Lees meer over deze peasmaker

Go Wild(erland) op het Best Kept Secret Festival

Dit weekend mag ik biodiversiteits startup Wilder Land helpen op het Best Kept Secret Festival. Inderdaad, mag. Want wat is het een [...]

Ondernemers met jongensdroom bouwen regeneratief voedselimperium

Biodiversiteit, regeneratieve landbouw, natuurherstel. Het zijn termen die complex en verre van sexy klinken. Maar het zijn wel de woorden [...]

Aan de slag bij regeneratieve Unilever Wilder Land

Deze week ben ik aan de slag bij peasmaker Wilder Land. Matthijs en Daan hebben de inspirerende ambitie om dé [...]

IMG_7578 copy
IMG_9457 copy
IMG_9444 copy
IMG_9461 copy

Ook peasmaker worden?

Wil jij graag dat ik ook bij jou aan de slag ga? Stuur me een berichtje en wie weet sta ik binnenkort bij je op de stoep!

IMG_7607 copy