Henk Kerkers – Bijzonder Brabants

Type bedrijf
Een ‘onvergetelijke groentetuin’ in de Peel. Er worden meer dan 100 soorten groente en peulvruchten geteeld op 1,5 hectare voor zowel consumenten als horeca. Naast de teelt vertelt boer Henk dagelijks vol passie over zijn missie aan groepen op de tuin, geeft hij les aan kinderen en draagt hij bij aan de eiwittransitie met gewassen als lupine en kikkererwten.

Wat wil boer Henk bereiken?
Laten zien dat iedereen in de wereld lekker en gezond kan eten van dichtbij. Dat doet hij door de lekkerste groente natuurlijk te telen in de openlucht, lokaal af te zetten en daar zoveel mogelijk mensen bij te betrekken.

Hoe kun je boer Henk helpen?
Je kunt hem het beste helpen door gezond en lekker van dichtbij te eten, dat is zijn droom. Genieten van Bijzonder Brabants? Je kunt langs komen voor een bezoek aan de groentetuin, je feestje of event te houden op de mooie locatie of bestel de producten van boer Henk in de webshop.

Website
https://www.bijzonderbrabants.nl/

Kenmerken
Natuurlijk telen, tuin, groenteteelt, lokaal, storytelling

Lees meer over deze peasmaker

Van wethouder tot inspirerende verhalenverteller op klompen

Voordat ik peasmakers bezoek, heb ik vaak een kort voorgesprek om de verwachtingen af te stemmen. Toen ik Henk Kerkers [...]

De ultieme korte keten beleving met boer Henk

Samen met peasmaker boer Henk Kerkers heb ik de ultieme korte keten beleefd. In de ochtend samen oogsten, 's middags [...]

IMG_8227 copy
IMG_8171 copy
IMG_8136
IMG_8250 copy

Ook peasmaker worden?

Wil jij graag dat ik ook bij jou aan de slag ga? Stuur me een berichtje en wie weet sta ik binnenkort bij je op de stoep!

IMG_7607 copy