Type bedrijf
Outbase Explorers is een boerderij van 3,5 hectare midden in de Algarve waar je een mooie kamer kunt huren of je camper kunt parkeren op een camperplek tussen de sinaasappel, olijf en carob bomen. Met duurzame oplossingen zoals een buitendouche en een composttoilet wordt het maximale gedaan om het impact van toerisme zo laag mogelijk te houden. Bij de oogst van de gewassen kunnen gasten meehelpen en er worden speciale diners georganiseerd met de eigen oogst en die van lokale boeren.

Wat wil Freek bereiken?
Freek en zijn vriendin Holly willen hun gasten simpelweg zo happy mogelijk maken met de schoonheid die zij op hun stek ontdekt hebben. Ze creëren met Outbase Explorers een warme plek waar mensen van verschillende culturen samenkomen en waar ze zo duurzaam mogelijk kunnen genieten van de natuur en het lokaal geproduceerde voedsel.

Hoe kun je Freek helpen?
Kom langs met je camper of huur een van de mooie kamers op de Outbase. Zin om je handen uit de mouwen te steken in de zon midden in Algarve? Laat van je horen en kom helpen als vrijwilliger.

Website
https://outbaseexplorers.com/

Kenmerken
Tourisme, landbouw, Portugal, lokaal, duurzaam

Lees meer over deze peasmaker

Geland bij ‘home away from home’ Outbase Explorers

Afgelopen zaterdag ben ik geland in Portugal bij mijn eerste zuidelijke peasmaker Freek Steinmann. Ik had op geen betere plek [...]

IMG_6510 copy
IMG_6515 copy
IMG_6519 copy
IMG_6484 copy

Ook peasmaker worden?

Wil jij graag dat ik ook bij jou aan de slag ga? Stuur me een berichtje en wie weet sta ik binnenkort bij je op de stoep!

IMG_7607 copy