Type bedrijf
No Waste Army redt groente, fruit en andere producten die verspild dreigen te worden door bijvoorbeeld een korte houdbaarheid, omdat de producten niet voldoen aan strenge kwaliteitseisen of omdat er simpelweg teveel van is. No Waste Army maakt er lekkere houdbare producten van zoals soep of sap. De producten worden geleverd in boxen die via een abonnementsmodel verkocht worden.

Wat wil Thibaud bereiken?
Thibaud wil een structurele oplossing leveren voor de verspilling van met name groente en fruit. Deze producten redden door ze rechtstreeks bij de consument te bezorgen, is te complex. De houdbaarheid is kort en geschikte afzetkanalen ontbreken. Verwerken, zo de houdbaarheid verlengen en later verkopen werkt beter. Door middel van het abonnementsmodel is een structurele afname gegarandeerd.

Hoe kun je Thibaud helpen?
Meld je aan voor een box en join the army! Ben je boer en heb je reststromen? Of ben je producent en kun je reststromen verwerken tot een houdbaar en lekker product of weet je wie dat kan? Laat van je horen! En heb je ideeën voor duurzame of herbruikbare verzenddozen? Dan zijn tips welkom.

Website
https://www.nowastearmy.nl/

Kenmerken
Voedselverspilling, reststromen, producten, abonnement, community

Lees meer over deze peasmaker

Peas of Me zomertour stop 1: Thibaud van der Steen – No Waste Army

De eerste stop van mijn Peas of Me zomertour is No Waste Army van Thibaud Van der Steen in Breda. Samen met Stijn [...]

IMG_4022 copy
IMG_4028 copy
No Waste Army box vol houdbare producten gemaakt van reststromen - Foto_ Niels Priem
Stijn voorop en Thibaud achterop van No Waste Army - Foto_ Niels Priem(1)

Ook peasmaker worden?

Wil jij graag dat ik ook bij jou aan de slag ga? Stuur me een berichtje en wie weet sta ik binnenkort bij je op de stoep!

IMG_7607 copy