Type bedrijf
Boerschappen is een coöperatie die wekelijkse boodschappenboxen vult met pure en seizoensgebonden producten van de lokale boer. Ze leveren deze aan consumenten en zakelijke klanten. Daarnaast maakt Boerschappen producten als appelsap en regelmatig doen ze ‘reddingsacties’ om producten van de verspilling te redden.

Wat wil Stijn bereiken?
Samen met klanten en boeren werkt Boerschappen aan een nieuwe voedselketen die deugt. Dat is een keten waarin lekkere, gezonde en verantwoorde producten de norm zijn en iedere schakel toegevoegde waarde heeft.

Hoe kun je Stijn helpen?
Ga eens koken met de seizoens- of gemaksboxen van Boerschappen. Wil je meer doen? Je kunt nu mede-eigenaar worden van de coöperatie. Of help Boerschappen met het redden van fruit van Nederlandse telers met De Kleine Bezorgdienst.

Website
https://www.boerschappen.nl/

Kenmerken
Boodschappenboxen, lokaal, korte keten, eerlijke prijs, no waste

Lees meer over deze peasmaker

Boerschappen verandert de voedselketen door technologie en gevoel samen te laten komen

Veel ondernemers die werken aan de voedselketen van de toekomst, raken ergens onderweg verstrikt in hun activistische principes. Maar juist [...]

Boerschappen: zoektocht naar voedselketen van toekomst als rode draad

Deze week ben ik aan de slag bij peasmakers Stijn en Stephanie van Boerschappen. Als geen ander kunnen zij hun activisme [...]

IMG_9317 copy
IMG_9309 copy
IMG_9384 copy
IMG_9342 copy

Ook peasmaker worden?

Wil jij graag dat ik ook bij jou aan de slag ga? Stuur me een berichtje en wie weet sta ik binnenkort bij je op de stoep!

IMG_7607 copy