Type bedrijf
Kitchen Republic is dé kraamkamer van Nederlandse food start-ups en scale-ups. Met een lidmaatschap kunnen leden de productiekeuken gebruiken of onderdeel worden van de Kitchen Republic community. Ook hebben leden toegang tot kennisspecialisten en kun je als food ondernemer je product pitchen voor relevante afnemers zoals Crisp en EkoPlaza.

Wat wil Bart-Jan bereiken?
Bart-Jan wil de voedselindustrie uitdagen door te laten zien dat verandering mogelijk is. Dat doet hij door ondernemers te faciliteren die producten maken die beter smaken en een positieve impact hebben op de consument en de wereld. Bart-Jan droomt ervan dat in 2030 in elk keukenkastje een product van Kitchen Republic staat.

Hoe kun je Bart-Jan helpen?
Ben je food ondernemer? Meld je aan bij de Kitchen Republic! Als consument kun jij helpen om producten te kopen van kleine ondernemers. Check de leden van Kitchen Republic voor ideetjes voor de lekkerste producten.

Website
https://kitchenrepublic.nl/

Kenmerken
Start-up accelerator, productiekeuken, duurzaam, ambachtelijk, community

Lees meer over deze peasmaker

Hoe de kraamkamer van foodstart-ups Kitchen Republic de keukenkastjes van consumenten verovert

Peasmaker Bart-Jan Veldhuizen (36) heeft een droom: in 2030 wil hij dat in ieder keukenkastje in Nederland een product uit [...]

Meekoken en kijken in dé kraamkamer van de food start-ups Kitchen Republic

Deze week ben ik aan de slag bij dé kraamkamer van food start-ups: Kitchen Republic. Deze club van peasmaker Bart-Jan Veldhuizen ondersteunt chefs [...]

IMG_2891 copy
IMG_2900 copy
IMG_2961 copy
IMG_2896 copy

Ook peasmaker worden?

Wil jij graag dat ik ook bij jou aan de slag ga? Stuur me een berichtje en wie weet sta ik binnenkort bij je op de stoep!

IMG_7607 copy