Type bedrijf
Grand Carob maakt granola en plantaardige melk van de peulen van de johannesbroodboom. De carob wordt in huis geroosterd, verwerkt tot stukjes of poeder en tot knapperige granola. De melk wordt bij een co-packer samengesteld. De producten zijn online te koop in eigen webshop en bij supermarkten in Spanje en Portugal.

Wat wil Nuno bereiken?
Nuno is opgegroeid met carob en is trots op het gewas en de lekkere smaak die het heeft. Dat wil hij met iedereen delen. Nuno gelooft dat carob het gewas van de toekomst is. Er zitten belangrijke voedingsstoffen in, de boom groeit overal, heeft weinig nodig en is belangrijk voor de regeneratie van droge gebieden. Door een sterk merk te bouwen met lekkere producten met toepassingen voor ieder moment van de dag, wil hij ook vooral buiten Portugal de kansen van de johannesbroodboom verder vergroten. Daarnaast vindt hij het belangrijk om werkgelegenheid in de Algarve te creëren anders dan toerisme.

Hoe kun je Nuno helpen?
Ben je in Portugal of Spanje? Koop de producten van Nuno daar. Je kunt ze ook online bestellen. Nuno wil graag uitbreiden naar de schappen van Noord-Europa. Heb je interesse? Weet hem te vinden!

Website
https://grandcarob.com/

Kenmerken
Klimaatverandering, regeneratief, product, retail, plantaardig, lokaal, Portugal

Lees meer over deze peasmaker

Grand Carob geeft de Johannesbroodboom de glansrol die het verdient

Als we willen dat inheemse, regeneratieve gewassen een glansrol gaan krijgen, dan moet er een robuuste markt voor zijn. En [...]

IMG_7201 copy
IMG_7212 copy
IMG_7192 copy
IMG_7270 copy

Ook peasmaker worden?

Wil jij graag dat ik ook bij jou aan de slag ga? Stuur me een berichtje en wie weet sta ik binnenkort bij je op de stoep!

IMG_7607 copy