Type bedrijf
The Harvest is een restaurantconcept met gezonde en seizoensgebonden bowls met ingrediënten afkomstig van lokale boeren. Je kunt eten in de restaurants in Rotterdam & Delft of afhalen en laten thuisbezorgen. Alle ingrediënten komen uit het seizoen en zijn direct te herleiden naar de boer die er een eerlijke prijs voor krijgt. The Harvest bereidt al het lekkers vers in eigen keuken. Zo’n 70% van de ingrediënten die gebruikt worden zijn biologisch.

Wat wil Wessel bereiken?
Wessel gelooft dat de keuzes die we nu maken, bepalend zijn voor de toekomst. Daarom wil hij bijdragen aan een voedselketen die lokaal, gezond en eerlijk is. Dat doet hij door lekkere, gezonde en duurzame gerechten op een laagdrempelige manier voor iedereen aantrekkelijk te maken. Hij kiest voor bowls gebaseerd op het Hollandse AVG’tje, maar dan met een moderne twist, met veel vega opties en kleinere porties duurzaam vlees.

Hoe kun je Wessel helpen?
Ga het lekkers proeven in de restaurants van Wessel. Zoek je een nieuwe job? Wessel kan jouw hulp hard gebruiken! Check de vacatures hier.

Website
https://theharvest.nl/

Kenmerken
Lokaal, korte keten, gezond, horeca, restaurants

Lees meer over deze peasmaker

The Harvest serveert ‘bowls of change’ bomvol lokale groenten

Op mijn reis kom ik ze overal tegen: jonge voedselveranderaars, gedreven door sterke principes en het gevoel dat het echt [...]

Hakken en schillen bij The Harvest

Deze week ben ik aan de slag bij peasmaker Wessel van Winden van The Harvest. Wessel is één van die [...]

IMG_0559 copy
IMG_0552 copy
IMG_0644 copy
IMG_0546 copy

Ook peasmaker worden?

Wil jij graag dat ik ook bij jou aan de slag ga? Stuur me een berichtje en wie weet sta ik binnenkort bij je op de stoep!

IMG_7607 copy