Type bedrijf
De Streekboer zorgt ervoor dat producten van lokale boeren in het noorden van Nederland, terecht komen bij consumenten uit de buurt. Ze zorgen ervoor dat de consument alle producten op één plek kan afhalen of de Streekboer bezorgt het groente, fruit, vlees, brood en zuivel bij je thuis.

Wat wil Sandra bereiken?
Het is de persoonlijke missie van Sandra om zoveel mogelijk mensen aan lokaal voedsel te krijgen. Zij gelooft dat lokaal eten gezonder en eerlijker is voor iedereen. En Sandra durft zelfs te beweren dat je er gelukkiger van wordt. Met de Streekboer wordt het voor iedereen mogelijk op een gemakkelijke manier producten van lokale boeren te kopen, voor een eerlijke prijs.

Hoe kun je Sandra helpen?
Woon je in het noorden van Nederland? Koop je boodschappen voortaan bij de Streekboer! En wil je Sandra helpen haar missie te bereiken? Je kunt nu (januari 2023) meedoen met de crowdfunding. Zo investeer je mee in nog meer lokaal voedsel.

Website
https://destreekboer.nl/

Kenmerken
Lokaal, korte keten, boodschappen van de boer, eerlijke prijs

Lees meer over deze peasmaker

Sandra wil met De Streekboer bewijzen dat een rendabele en duurzame lokale voedselketen écht kan

Net als bij veel peasmakers die ik bezoek, valt ook bij Sandra Ronde van de Streekboer in Leek, de appel [...]

Doe mee aan de crowdfunding van de Streekboer!

Grouppeas, ik heb jullie hulp nodig! Of eigenlijk mijn peasmaker van deze week, Sandra en haar collega's van De Streekboer. [...]

Streekboer Ale en zijn boerderij ‘aan het begin van de wereld’

Gisteren ontmoette ik Ale Havenga van biologisch akkerbouwbedrijf Landgoud. Ale kreeg het voor elkaar om mij vanaf de eerste minuut [...]

IMG_0239 copy
IMG_0238 copy
IMG_0271 copy
IMG_0273 copy

Ook peasmaker worden?

Wil jij graag dat ik ook bij jou aan de slag ga? Stuur me een berichtje en wie weet sta ik binnenkort bij je op de stoep!

IMG_7607 copy