Type bedrijf
Quinta do Arneiro is een biologische boerderij van 26 hectare met vollegrondsgroente- en fruitteelt, kasteelt en een voedselbos in opstart. De producten worden afgezet op lokale markten en in 850 wekelijkse boxen. Op het erf is een boerderijwinkel, restaurant en bakkerij. De opbrengst van het land wordt ook verwerkt in eigen productiekeuken tot sauzen, soepen, jam en ander lekkers. De boerderij is open voor iedereen die over biologische landbouw en de waarde van voedsel wil leren.

Wat wil Luisa bereiken?
Luisa wil graag dat mensen de waarde gaan inzien van voedsel, de natuur en het werk van boeren. Het produceren van eten is het fundament van ons bestaan. Dat moet de waardering krijgen die het verdient. Dat doet Luisa door op zoveel mogelijk plekken in eigen keten die waarde toe te voegen en zichtbaar te maken.

Hoe kun je Luisa helpen?
De producten van Quinta do Arneiro worden verkocht op het landgoed waar je ook het land kunt bezoeken en kunt gaan eten in het restaurant. Ben je in de buurt? Ga langs!

Website
https://quintadoarneiro.pt/en/

Kenmerken
Portugal, biologisch, regeneratief, agroforestry, producten, korte keten, bakkerij, restaurant, boerderijwinkel

Lees meer over deze peasmaker

Luisa laat met biologisch voedselparadijs Quinta do Arneiro de waarde van voedsel zien

Als je me zou vragen om de ideale boerderij van dit moment te beschrijven, dan komt mijn peasmaker van deze [...]

IMG_8364 copy
IMG_8423 copy
IMG_8369 copy
IMG_8449 copy

Ook peasmaker worden?

Wil jij graag dat ik ook bij jou aan de slag ga? Stuur me een berichtje en wie weet sta ik binnenkort bij je op de stoep!

IMG_7607 copy