Type bedrijf
Winning Foods biedt gezonde, plantaardige en zo duurzaam mogelijk geproduceerde maaltijden aan voor gezinnen. Dit doet de start-up met vriesverse, losse maaltijdcomponenten die samen een snelle en lekkere maaltijd vormen. Een app zorgt voor recepten om de verschillende “blocks” tot een maaltijd om te toveren en is ook meteen een tool die je voorraad bijhoudt en je vriezer zo weer vult.

Wat wil Jef bereiken?
Voor veel gezinnen is het een uitdaging om elke dag binnen de beperkte beschikbare tijd en lekkere en vooral gezonde maaltijd op tafel te krijgen. Jef wil dit samen met zijn partners in crime Floris en Fred definitief veranderen door een concrete maaltijdoplossing te bieden die snel, gezond en lekker is, maar ook nog eens plantaardig en zoveel mogelijk biologisch.

Hoe kun je Jef helpen?
Meld je aan voor de wachtlijst en krijg als eerste bericht wanneer Winning Foods ook voor jou beschikbaar is. En volg Winning Foods op Instagram.

Website
https://winningfoods.nl/

Kenmerken
Gezond, plantaardig, biologisch, gemak, gezinnen, diepvries, technologie

Lees meer over deze peasmaker

Winning Foods wil het eetpatroon van gezinnen radicaal veranderen

Deze week ben ik aan de slag bij Winning Foods, een startup die er misschien wel eens in zou kunnen [...]

IMG_6027 copy
IMG_6070 copy
IMG_6073 copy
IMG_6033 copy

Ook peasmaker worden?

Wil jij graag dat ik ook bij jou aan de slag ga? Stuur me een berichtje en wie weet sta ik binnenkort bij je op de stoep!

IMG_7607 copy