André Jurrius – Ekoboerderij de Lingehof

Type bedrijf
Een biologisch dynamisch akkerbouwbedrijf in het Gelderse Randwijk. André teelt suikermais, aardappelen, granen, ui, lupine, pompoen en rode kool. Daarnaast is hij mede-oprichter van Lekker Lupine, waarmee hij zich inzet voor de ontwikkeling van de teelt en consumptie van lupine in Nederland.

Wat wil André bereiken?
Het is de missie van André om gezonde plantaardige producten te telen voor mens en natuur. Dit wil hij kunnen doen op grotere schaal met behulp van precisielandbouw. Hij wil zijn stukje land beter achterlaten dan hij het heeft aangetroffen.

Hoe kun je André helpen?
Kies voor biologisch dynamische producten als je boodschappen doet. Volg Lekker Lupine, koop een potje en probeer deze eiwitrijke boontjes met een bite.

Website
https://ekoboerderijdelingehof.nl/
https://www.lekkerlupine.nl/

Kenmerken
Biologisch dynamisch, plantaardig, precisielandbouw, akkerbouw, eiwittransitie

Lees meer over deze peasmaker

Deze biologisch-dynamische boer floreert als veelzijdig artiest op zijn eigen podium 

Deze week bezoek ik peasmaker André Jurrius van biologisch-dynamisch akkerbouwbedrijf Ekoboerderij de Lingehof. André teelt er aardappelen, uien, pompoen, suikermais, [...]

Rode kool oogst: de natuur heb je niet in de hand

Op de eerste werkdag bij peasmaker André Jurrius van Ekoboerderij de Lingehof kwamen mijn Kromkommer en Peas of Me werelden [...]

IMG_8864 copy
IMG_8872 copy
IMG_8915 copy
IMG_8877 copy

Ook peasmaker worden?

Wil jij graag dat ik ook bij jou aan de slag ga? Stuur me een berichtje en wie weet sta ik binnenkort bij je op de stoep!

IMG_7607 copy