Type bedrijf
La Junquera is een biologische en regeneratieve boerderij van 1.100 hectare in het noordwesten van Murcia, een van de meest verwoestijnde gebieden van Spanje. Er worden graan, amandelen, kruiden en pistache geteeld en koeien onderhouden het landgoed d.m.v. holistische begrazing. De Regeneration Academy, die onderdeel is van La Junquera familie, geeft scholieren, studenten en professionals de tools om innovators te worden op het gebied van regeneratieve landbouw en ecosysteemherstel.

Wat willen Yanniek en Alfonso bereiken?
Yanniek en Alfonso willen zorgen voor inspirerende verandering door regeneratieve landbouw, educatie en lokale samenwerkingen op hun La Junquera. Het doel is om de 1.100 hectare verwoestijnd gebied weer een vruchtbare toekomst te geven door te focussen op herstel van de bodem en biodiversiteit en effectief waterbeheer toe te passen.

Hoe kun je Yanniek en Alfonso helpen?
Bestel de heerlijk amandelen van La Junquera door een amandelboom te adopteren. De Regeneration Academy is op zoek naar funding en je kunt natuurlijk ook een cursus bij hen volgen.

Website
https://www.lajunquera.com/

Kenmerken
Spanje, biologisch, regeneratief, verwoestijning, graanteelt, opleiding & training

Lees meer over deze peasmaker

La Junquera brengt 1100 hectare verwoestijnd land weer tot leven

Deze week ben ik aan de slag op misschien wel één van de meest ambitieuze projecten die ik op mijn [...]

Aan de slag bij de 50e peasmaker!

Dit voelt toch als een bijzonder momentje, want ik ben deze week aan de slag bij mijn 50e peasmaker! En [...]

IMG_9350 copy
IMG_9288 copy
IMG_9340 copy
IMG_9277 copy

Ook peasmaker worden?

Wil jij graag dat ik ook bij jou aan de slag ga? Stuur me een berichtje en wie weet sta ik binnenkort bij je op de stoep!

IMG_7607 copy