Type bedrijf
Danyadara is een permacultuur boerderij en de thuisbasis van het Suryalila Yoga Retreat Centre. Op de 20 hecatare worden permacultuur, agroforestry en syntropische landbouw principes toegepast, met als doel om zo snel mogelijk een biodivers en vruchtbaar landschap te creëren en water vast te houden. Er is een kleine groentetuin die het Suryalila Yoga Retreat Centre, de medewerkers en vrijwilligers van groente voorziet en er zijn verschillende syntropische voedselproducerende stroken.

Wat wil Vidya bereiken?
Danyadara ligt in Andalusië, een gebied wat in een rap tempo aan het verwoestijnen is. Op deze plek is water een luxegoed, een situatie die zeker voor 25% van de wereld al snel de realiteit gaat zijn. Deze wetenschap deed Vidya besluiten om van haar landgoed een oase in die bijna-woestijn te maken. Dus nu wordt alles op alles gezet om de oude olijvenboomgaard van 20 hectare te behoeden van een woestijnachtige toekomst en daarmee de omgeving te inspireren tot verandering.

Hoe kun je Vidya helpen?
Doe mee aan een retraite op het landgoed of verblijf in het yoga hotel. Meer tijd beschikbaar? Meld je aan als vrijwilliger bij Danyadara. Je kunt ook een donatie doen of sponsor worden.

Website
https://danyadara.com/

Kenmerken
Spanje, olijven, biologisch, regeneratief, agroforestry, permacultuur, watermanagement, yoga, retraite center, toerisme.

Lees meer over deze peasmaker

Danyadara als hoopgevende postzegel in de bijna-woestijn

Danyadara is de eerste peasmaker die tegen me zegt: “Je bent van harte welkom, maar er wordt maar weinig voedsel [...]

IMG_8871 copy
IMG_8847 copy
IMG_8863 copy
IMG_8864 copy

Ook peasmaker worden?

Wil jij graag dat ik ook bij jou aan de slag ga? Stuur me een berichtje en wie weet sta ik binnenkort bij je op de stoep!

IMG_7607 copy