Type bedrijf
Tommy Tomato verzorgt warme groentelunches voor basisschoolleerlingen. Daarnaast geven ze groentekooklessen en informatieve lessen over groente.

Wat wil Bas bereiken?
Bas wil samen met partner in crime Erik een cultuuromslag veroorzaken door van kinderen groente-eters voor het leven te maken. Want door voldoende groente te eten leggen kinderen een sterke basis voor een gezonde toekomst. Ook blijkt dat kinderen die ’s middags warm lunchen met groente zich beter kunnen concentreren op school. Zo pakken ze ook kansongelijkheid aan.

Hoe kun je Bas helpen?
Je kunt je kind aanmelden voor een Tommy Tomato lunch. Doet de school nog niet mee? Maak ze enthousiast voor deelname! En wil je dat ook kindjes mee kunnen lunchen waarvan de ouders niet voldoende middelen hebben? Steun dan Stichting Tommy Tomato.

Website
https://www.tommytomato.nl/

Kenmerken
Kinderen, scholen, groente, educatie

Lees meer over deze peasmaker

TommyTomato gaat met groentelunches voor kinderen de boterhamcultuur te lijf

Deze week ben ik aan de slag bij TommyTomato. Een jonge organisatie die alles op alles zet om de schoollunchcultuur [...]

Op pad met de Health Angels van Tommy Tomato

Deze week ben ik aan de slag bij mijn eerste peasmaker die zich volledig op kinderen richt: Bas Turk van [...]

IMG_1372 copy
IMG_1378 copy
IMG_1314 copy
IMG_1371 copy

Ook peasmaker worden?

Wil jij graag dat ik ook bij jou aan de slag ga? Stuur me een berichtje en wie weet sta ik binnenkort bij je op de stoep!

IMG_7607 copy