Type bedrijf
Terramay is een landgoed van 560 hectare waar schapen, geiten, paarden, koeien en varkens het landgoed onderhouden en zorgen voor vlees. Er worden veel verschillende biologische groenten, kruiden, granen en fruit geteeld die verwerkt worden in eigen productiekeuken tot de mooiste producten. Het lekkers wordt verkocht in eigen webshop en gebruikt door het Terramay beach restaurant Raya en door restaurants in de omgeving. Op het terrein worden verschillende voedselbossen aangelegd en er worden accomodaties gebouwd voor toekomstig duurzaam toerisme en evenementen.

Wat willen David en Anna bereiken?
Het landgoed was in slechte staat en op weg naar het worden van een woestijn toen David en Anna het aantroffen. Het is de missie van het stel en hun businesspartner Thomas Sterchi om van Terramay een gebalanceerd ecosysteem te maken met vruchtbare grond dat gezonde en lekkere voedingsmiddelen produceert. Het doel is om Terramay geheel zelfvoorzienend te maken en de regio te laten opleven door nieuwe kansen en werkgelegenheid.

Hoe kun je David en Anna helpen?
Ben je in de buurt? Bezoek Terramay of maak een rit te paard over het landgoed. Ga lekker eten bij restaurant Raya of laat het lekkers bij je thuisbezorgen. Je kunt de producten van Terramay bestellen in de webshop.

Website
https://www.terramay.com/

Kenmerken
Portugal, biologisch, regeneratief, agroforestry, producten, korte keten,  restaurant, webshop, toerisme.

Lees meer over deze peasmaker

Terramay, de plek waar bijna al het baanbrekende tegelijkertijd gebeurt

560 paradijselijke hectares waarop bijna al het baanbrekende tegelijkertijd gebeurt. Dat is hoe ik het regeneratieve Terramay (moeder aarde) van [...]

IMG_8762 copy
IMG_8723 copy
IMG_8738 copy
IMG_8731 copy

Ook peasmaker worden?

Wil jij graag dat ik ook bij jou aan de slag ga? Stuur me een berichtje en wie weet sta ik binnenkort bij je op de stoep!

IMG_7607 copy