Doe mee aan de crowdfunding van de Streekboer!

Grouppeas, ik heb jullie hulp nodig! Of eigenlijk mijn peasmaker van deze week, Sandra en haar collega’s van De Streekboer.

Sandra werkt al zeven jaar keihard om producten van boeren in het noorden van ons land, terecht te laten komen op het bord van consumenten in de streek.

Iedere week voorziet de Streekboer 600 gezinnen van groente, fruit, zuivel en vlees van 50 boeren uit de directe omgeving. De boeren krijgen een eerlijke prijs, de klant de lekkerste lokale producten. De Streekboer is uniek in Noord-Nederland en sommige boeren zijn de afgelopen jaren letterlijk met hen meegegroeid.

Sandra wil en moet groeien om ook in de toekomst de verbinder te kunnen zijn die zij is. Ze heeft meer middelen nodig voor optimalisatie van IT en logistiek en voor meer en betere marketing. Daarom is de Streekboer een crowdfunding gestart.

Ze zijn al een heel eind op weg met de campagne, maar het doel is nog nét niet behaald. Ze hebben nog twee weken te gaan. Doe je mee? Je kunt investeren vanaf €500 of een kleiner bedrag doneren.

En mocht je niet uit het noorden komen: ook dan verdient deze fantastische club jouw steun om in deze streek de voedseltransitie aan te kunnen blijven jagen.

Doe nu mee op https://crowdfunding.destreekboer.nl/

IMG_0324
IMG_0291 copy
IMG_0325
53888d43-d7a5-498b-ad2d-bf3c0819959a 2