Go Wild(erland) op het Best Kept Secret Festival

Dit weekend mag ik biodiversiteits startup Wilder Land helpen op het Best Kept Secret Festival. Inderdaad, mag. Want wat is het een feestje om je met dit energieke, missiegedreven team te mogen omringen.

Ik bezocht peasmakers Matthijs Westerwoudt en Daan van Diepen eind vorig jaar. Toen zaten ze midden in de lancering van hun nieuwste producten die nu op het festival centraal staan. Het is indrukwekkend om te zien hoe ze manieren blijven vinden om mensen in aanraking te brengen met het vergroten van de biodiversiteit en hun bedrijf daarmee te laten groeien. Want dat doen ze.

Dit weekend serveren we o.a. ‘Koude Klets’, ijsthee getrokken van hennep en
paardenbloem. Maar ook ‘Into the woods met een klappie’, een hard seltzer met dennentoppen, populierenknoppen en eikenbast. En natuurlijk ‘Holy Smokey Kombucha’ met moerasspirea, gerookt berkenblad en munt. De biodiversiteitsbingo en de karaoke met ‘go wild(er) songs’ maken er een echt wild feestje van.

En ja, uiteindelijk worden de bezoekers verleid door de fantastische smaak van de drankjes en komen ze daarvoor terug. En daar zit precies de kern van het succes: we moeten mensen niet dwingen maar verleiden om het goede te doen. En Wilderland begrijpt dat als geen ander.

Meer weten? Het verhaal dat ik eerder over Wilderland schreef vind je hier.