Type bedrijf
Yespers maakt ontbijtproducten als crackers, granola, fruitspread en stroop. Dat doen ze met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De producten zijn gemaakt van ingrediënten die verspilling tegengaan of bijdragen aan een eerlijkere voedselketen. Zo probeert Yespers inclusiviteit en duurzaamheid te combineren.

Wat wil Stefan bereiken?
Stefan wil de voedselketen veranderen met lekkere en bijzondere producten. Zijn doel is een voedselketen die bijdraagt aan de wereld in plaats van deze afbreekt. Door lokale verwerking van ingrediënten en het voorkomen van reststromen zorgen ze voor producten met een lagere footprint en meer werkgelegenheid.

Hoe kun je Stefan helpen?
Koop de lekkere producten van Yespers in de webshop of bij bijvoorbeeld AH. En Yespers zoekt mensen! Wil je de nieuwe fabriek gaan opzetten? Laat van je horen! Blijf op de hoogte en volg Yespers op Insta.

Website
https://www.yespers.com/

Kenmerken
Eerlijke keten, circulair, verspilling tegengaan, producten, retail, inclusief

Lees meer over deze peasmaker

Hoe ontbijtspecialist Yespers zelf de voedselketen van de toekomst creëert

Deze week ben ik aan de slag bij Yespers, een jong bedrijf dat ontbijtproducten maakt. Oprichter Stefan Baecke knokt met [...]

De a tot z appel-verwerkingslijn van Yespers

Deze week ben ik bij peasmaker Stefan van ontbijtproductenmerk Yespers. Stefan heeft het tot zijn missie gemaakt om niet de [...]

IMG_1070 copy
IMG_1062 copy
IMG_1055 copy
IMG_1053 copy

Ook peasmaker worden?

Wil jij graag dat ik ook bij jou aan de slag ga? Stuur me een berichtje en wie weet sta ik binnenkort bij je op de stoep!

IMG_7607 copy