Type bedrijf
Vale das Lobas is een toeristische bestemming waarbij de verbinding tussen mens en natuur centraal staat. Op de 60 hectare worden biologische walnoten, kastanjes, olijven, groente en fruit geteeld. Er is een restaurant waar gekookt gaat worden met de producten van het land. Er is een camping, hobbit houses en een hotel met een natuurlijke spa. Er worden cursussen gegeven en mensen kunnen er terecht voor natuurlijk geneeskunde. Vale das Lobas is nog niet af, de verwachtte opening is eind 2024.

Wat wil Tony bereiken?
Vale dos Lobas ligt in het Muxagata-dal aan de Serra da Estrela. Sinds de jaren 70 emigreerden veel families door gebrek aan economisch perspectief, net als op veel plekken in Portugal. Tony wil het dal revitaliseren op een manier die mensen weer in contact brengt met de natuur. In de aanpak staan de pijlers Regeneratieve Landbouw, Duurzame Bouw, Natuurlijke Geneeskunde en Natuurlijk Ambacht centraal.

Hoe kun je Tony helpen?
Vale das Lobas is op zoek naar investeerders voor de afronding van het project. Je kunt er nu al terecht voor trainingen en houd de socials in de gaten voor het moment van opening.

Website
https://www.valedaslobas.com/

Kenmerken
Portugal, biologisch, regeneratief, agroforestry, restaurant, hotel, tourisme, wellness

Lees meer over deze peasmaker

Toeristisch natuurparadijs Vale das Lobas brengt mensen weer in contact met de natuur

Mensen weer verbinden met de natuur door regeneratief boeren, duurzaam toerisme en herstel van de locale economie samen te laten [...]

De 13 moons potion vortexen bij Vale dos Lobas. Uuuh what?!

Van alle inspirerende voorbeelden die ik je de afgelopen tijd heb voorgeschoteld, vraagt deze misschien het meeste om een open [...]

IMG_9577 copy
IMG_9568 copy
IMG_9616 copy
IMG_9651 copy

Ook peasmaker worden?

Wil jij graag dat ik ook bij jou aan de slag ga? Stuur me een berichtje en wie weet sta ik binnenkort bij je op de stoep!

IMG_7607 copy