Type bedrijf
De Waog in Neer is een biologische tuinderij. Op het Limburgse familiebedrijf van 50 hectare teelt Joep met zijn familie en medewerkers zo’n 40 soorten groente als zoete aardappelen, courgette, snijbiet, pompoen, maar ook watermeloen en yakon. De groenten worden verkocht aan biowinkels, supermarkten, restaurants en in de eigen boerderijwinkel.

Wat wil Joep bereiken?
Joep is opgegroeid op de biologische tuinderij van zijn ouders. Biologisch telen zit hem in het bloed. De aandacht voor de bodem, het telen van gezonde groente met veel smaak en het vinden van de juiste afnemers op het juiste moment is wat hem iedere dag drijft.

Hoe kun je Joep helpen?
Kom langs op zijn prachtige bedrijf en koop het lekkers wat hier geteeld wordt in de boerderijwinkel. Of scoor de producten van Joep bij bijvoorbeeld EkoPlaza of Odin.

Website
https://www.dewaog.nl/

Kenmerken
Biologisch, groenteteelt, boerderijwinkel

Lees meer over deze peasmaker

Peas of Me zomertour stop 4: Joep van de Bool – Tuinderij de Waog

Biologische watermeloen en zoete aardappel uit Limburg? Joep van de Bool van biologische tuinderij De Waog, de volgende stop op mijn zomertour, [...]

IMG_4204 copy
IMG_4176 copy
IMG_4166 copy
IMG_4214 copy

Ook peasmaker worden?

Wil jij graag dat ik ook bij jou aan de slag ga? Stuur me een berichtje en wie weet sta ik binnenkort bij je op de stoep!

IMG_7607 copy