Mijn Peas of Me reis in de podcast ‘Beter Anders’

Ik had met Ludo Ansems een kwetsbaar en open gesprek mijn reis langs voedselveranderaars en mijn persoonlijke reis en voor de podcast ‘Beter Anders’.

In de aflevering deel ik wat ik ontdekt heb bij de peasmakers die ik bezocht en waarom ik hoopvol ben over de toekomst van ons voedsel. Ook geef ik concrete tips voor hoe jij de voorlopende boeren en ondernemers kunt helpen om meer impact te maken.

We gaan ook de diepte in op persoonlijk vlak. Ik vertel over mijn crisis na het stoppen met Kromkommer, hoe ik daaruit krabbelde en hoe een spirituele truffelreis mijn leven veranderde.

Ludo en ik geloven beide dat verbinding, kwetsbaarheid en inspirerende verhalen de wereld kunnen veranderen. Daarom maakt hij met veel passie deze podcast. Er staan inmiddels al 32 afleveringen online, waaronder een terugkerende met peasmaker Ivar van Dorst.

De aflevering (opgenomen bij peasmaker De Veldkeuken in mijn camper) vind je via de link hieronder. Maar ga daarna vooral door naar de andere inspirerende verhalen.