Wieden bij de Nieuwe Melkboer- help mee!

Ik ben deze week bij peasmakers Tom en Bart Grobben van De Nieuwe Melkboer en we hebben a.s. donderdag jouw hulp nodig!

Even de Nieuwe Melkboer in het kort. Bart en Tom namen de melkveehouderij van hun ouders over en toverden deze om tot een sojaboerderij. Er werd afscheid genomen van de koeien en ze telen nu sojabonen, gewoon in Enschede. In de oude koeienstal staat nu een fabriek waar de allerlekkerste dikke, friszure sojayoghurt gemaakt wordt.

Bart en Tom zijn voor mij één van de meest inspirerende voorbeelden van de transitie van dierlijk naar plantaardig. Zij kunnen onze steun goed gebruiken om nog grotere impact te gaan maken. En ook jij kunt nu hands-on deze stoere sojaboeren verder helpen. Hoe vraag je je af?

Kom helpen wieden!
De 5 hectare soja groeit enorm lekker. Dat geldt ook voor het onkruid dat ertussen staat en dat moet eruit. Dus: kom ons a.s. donderdag helpen wieden!

Wie, wat waar?
We starten om 16.00 uur bij de Nieuwe Melkboer, Oude Haaksbergerdijk 2 in Enschede. We wieden twee uurtjes (of zo lang je kunt) en we sluiten rond 18.00 uur af met een drankje en natuurlijk een bakje soja yoghurt to go.

Doe een petje op, stevige schoenen aan en neem vooral veel goede zin mee. Aanmelden hoeft niet, kom gewoon langs en doe mee!