Persoonlijke update en (kerst)wens voor 2024

Mijn (kerst)wens voor 2024 is dat we ons gaan focussen op wat we wél kunnen veranderen. Dat maakt jezelf een gelukkiger mens én het is precies wat er nu nodig is om de wereld te veranderen.

Want ja, ondanks alles heb ik hoop voor het nieuwe jaar. Ik zag dit jaar zoveel goede dingen gebeuren, zoveel mensen die met hun hart de wereld willen veranderen. Die geloven dat hoe wij met voedsel omgaan anders kan, dat liefde en verbinding de kern van alles is en daar iedere dag weer hun nek voor uitsteken.

Die beweging verder brengen en alle energie richten op verandering die nu al gaande is: dat blijft mijn missie. Ik geloof meer dan ooit in de kracht van samen. Dit was voor mij ultiem voelbaar op één van de meest bijzondere dagen van het jaar: de dag dat alle peasmakers samen kwamen.

Ik ben nu even in Nederland, maar mijn Peas of Me reis gaat in januari weer verder in Portugal. En daarna… ik weet het nog niet. Ik ga waar de wind waait en probeer mijn hart en intuïtie te volgen.

Naast mijn reis door de voedselketen stond 2023 voor mij ook in het teken van mijn persoonlijke reis. Die was intens en schitterend tegelijkertijd, ik heb nog nooit zo’n grote transitie doorgemaakt. Maar die reis stopt natuurlijk nooit. Ik ben nog niet zo goed in zacht zijn voor mezelf en ik geloof lang nog niet altijd dat ik goed genoeg ben. Daar wil ik verder in groeien.

Jullie zijn op mijn pad onmisbaar en dat realiseer ik me maar al te goed. Dankjewel dat je dit jaar mijn verhalen las en me hielp bij mijn reis op wat voor manier dan ook. Ik voel me gedragen in in het bereiken van mijn missie 💚

Ik wens je hele fijne kerstdagen en een hoopvol en gezond 2024 met vooral heel veel liefde. Peas ✌️

Heb je genoten van mijn verhalen in 2023 en wil je me een zetje geven op weg naar nog meer moois in nieuwe jaar? Dan kun je mijn missie steunen met dit open tikkie.