Ik voel me gedragen door mijn ‘tribe’

Ik voel grote dankbaarheid voor alle lieve berichten, tips en ruimhartige tikkies die ik heb ontvangen n.a.v. mijn ‘Ik vertrek’ bericht. Mijn reis voelt soms eenzaam en het is fijn om te merken dat ik er niet alleen voor sta.

Ik voel me gedragen door mijn ‘tribe’: familie, vrienden en jullie, mijn netwerk. De steun die ik krijg geeft mij precies het duwtje wat ik net even nodig had om weer een drempel over te gaan. Want ja, die kom ik hier en daar nog steeds af en toe tegen onderweg.

Langzaam beginnen de dingen op zijn plek te vallen. Op 26 oktober zet ik koers richting het zuiden. Ik ga naar mijn eerste werkplek Outbase Explorers van Freek Steinmann in de Algarve, Portugal. Ik val hier met mijn neus in de olijven- en sinaasappel oogst, waar ik voor het eerst in mijn leven bij mag gaan helpen.

Daarna ligt eigenlijk alles nog open. Ik weet niet precies waar heen ga, ik weet ook niet hoe lang ik wegblijf. Ik heb eigenlijk niets dat me tegenhoudt om mijn pad open te laten en voel meer dan ooit totale vrijheid. En wat is dat is een enorm rijk gevoel!

📷 Freek was vorige week in Nederland en we maakten alvast kennis. Een prachtig mens om mijn reis bij te mogen beginnen.