Ik vertrek!

Na een jaar lang rondreizen in Nederland en meewerken bij bijna 40 voedselveranderaars is het tijd om mijn vleugels verder uit te slaan.

Eind deze maand vertrek ik naar Zuid-Europa om daar (plantaardige) voedselveranderaars op te zoeken. In Spanje, Portugal of welke plek er dan ook op mijn pad komt. Ik wil mijn perspectief verbreden en het zonlicht opzoeken in de wintermaanden.

Ik heb heel veel zin in dit nieuwe hoofdstuk, maar vind het ook spannend. Want ik moet nog creatiever worden in hoe ik mijn geld verdien. En hoe maak ik goede verhalen zonder de taal te spreken? Maar de grootste drempel die ik nu voel, zit hem in mensen. Vrienden en familie vormen nu mijn ‘thuis’. Hoe zal het zijn als ik ook hen nog een stukje verder moet loslaten?

Drempels of niet, ik heb er vertrouwen in dat dit de juiste weg is. Ik durf mijn hart te volgen en geloof dat op mijn pad komt wat ik nodig heb om mijn ding te kunnen doen. Maar ik kan ook jullie hulp hard gebruiken!

Hoe kun jij mij helpen om me een vliegende start te geven?

1. Ik zoek peasmakers (boeren en bedrijven) die dingen echt anders doen in Spanje of Portugal. Een naam of adres is fijn, een warme introductie nog fijner.

2. Heb je opdrachten die ik de komende tijd onderweg voor je kan doen (marketing, strategie, schrijven, meedenken etc)? Laat van je horen!

3. Heb je het afgelopen jaar van mijn verhalen genoten en wil je dat blijven doen? Geef me een financieel steuntje in de rug voor de eerste kilometers via dit open tikkie.

Dankjewel voor jouw Peas of Love. Op naar vele nieuwe avonturen en inspirerende verhalen 🚐 ✨

ps. Eerst nog even kennismaken met Nederlandse voedselveranderaars? Dan kan hier.