De peasmaker meetup!

Gisteren kwamen alle voedselveranderaars waar ik het afgelopen jaar aan de slag geweest ben, samen bij walnotenwalhalla Veld 4. Een mooiere afronding van mijn eerste reisjaar had ik me niet kunnen wensen.

We hebben kennis gemaakt tijdens een speed date en geluisterd naar elkaars verhalen en uitdagingen. We aten samen van een prachtig buffet met gerechten en dranken gemaakt door alle boeren en makers.

Deze samenkomst met peasmakers was voor mij opnieuw een bevestiging dat verbinding de enige weg voorwaarts is. Als mensen met dezelfde passie en gedrevenheid samenkomen, ontstaat er magic. Dit is wat we nodig hebben om verandering in de voedselketen (en ver daarbuiten) op gang te brengen.

Voor mij persoonlijk voelde deze dag als een klein verjaardagsfeestje. Omringd door de mooiste mensen die je daarbij kunt wensen. Het is de kers op de taart van een enorm rijk jaar en ik voel dankbaarheid dat ik dit mag meemaken. Mijn hart zit vol 💚

En nu tijd voor een nieuw hoofdstuk van mijn reis. Daarover later meer!

ps. alle peasmakers bekijken? Dat kan hier.