Vol trots presenteer ik: het Peas of Me e-book!

Het Peas of Me e-book “25 ondernemerslessen van 38 Nederlandse voedselveranderaars” is eindelijk af en klaar om jou te inspireren! 

In het boek vind je 25 lessen die ik destilleerde uit gesprekken en hands-on werkervaring bij voedselveranderaars. Hoe start je een onderneming? Hoe organiseer je arbeid? En hoe kun je blijven innoveren? Iedere les illustreer ik met voorbeelden van peasmakers.

Dit boek is op een niet zo standaard manier tot stand gekomen:

🫛 Ik zei mijn huur op en ging met mijn camper op reis om voedselveranderaars te bezoeken

🫛 Brood bakken, onkruid wieden, appels plukken: ik werkte mee met boeren, makers, merken en chefs die met hun hart werken aan de voedselketen van de toekomst

🫛 Over mijn ervaringen schreef ik verhalen

🫛 De gesprekken met peasmakers en mijn verhalen bracht ik deze winter in Portugal samen tot dit boek

Ik heb deze inspiratiegids gemaakt voor iedereen die werk wil maken van een toekomstbestendig voedselsysteem en wel wat kennis en inspiratie kan gebruiken. Het Peas of Me e-book is hier gratis te downloaden.

Mijn dank gaat uit naar de Rabo Foundation die het voor mij mogelijk heeft gemaakt om dit boek te schrijven, naar Moniek de Jongh die dit boek nog beter leesbaar heeft gemaakt & Jill Overmaat en Tess Geerdink voor het prachtige design.