Plekje voor de peasfinder gezocht!

Ik heb jullie hulp nodig! Ik zoek een plekje waar ik deze zomer met mijn peasfinder regelmatig thuis kan komen.

Mijn plek in het leven vinden blijft figuurlijk, maar ook letterlijk, een uitdaging. Ik wil de komende maanden graag in Nederland blijven, maar een goede plek vinden voor mijn huisje is niet altijd makkelijk. Het blijven zoeken op meerdere fronten zorgt soms voor onrust.

Daarom zoek ik een fijne plek in Midden-Nederland waar ik regelmatig naar terug kan keren. Een goede OV-verbinding is een must, toegang tot water en een stopcontact zou fijn zijn.

Heb je zelf een plek of weet je iets voor me? Dan maak je me heel blij! Ik kook met veel liefde een lekkere maaltijd voor de winnende tipgever.

📷 Dit voorjaar aan de kust bij Gibraltar. En ja, ik neem ook zeker genoegen met een minder mooi uitzicht.