Mijn camper is even geparkeerd

Mijn camper staat in de stalling. De komende weken ben ik even niet op reis.

De dagen rondom kerst en oud & nieuw ben ik bij familie en vrienden. Niet omdat ik behoefte heb aan een break van mijn werk, want Peas of Me maakt me blij. Ik heb zin in rust, warmte en gezelligheid.

Wat heb ik op mijn reis al veel bijzondere en lieve mensen mogen ontmoeten. Ik heb in vier maanden tijd nog nooit zóveel geleerd. Over onze voedselketen, maar vooral ook wat echte verbinding betekent en kan opleveren. Mijn tijd met de 13 peasmakers was ongelofelijk rijk.

In januari gaat mijn reis door de voedselketen verder. Er zijn nog zoveel mooie verhalen te ontdekken. Ik trap 2023 af met Mathijs en Pepijn van Lokol (voorheen Jack Bean). Daarna heb ik nog ruimte voor nieuwe peasmakers.

Dus ben je of ken je een voedselveranderaar die interesse heeft in mooie verhalen, hulp bij welke klus dan ook of iemand die je af en toe een spiegel voorhoudt? Laat van je horen! En heb je andere tips of ideeën voor mijn reis? Dan hoor ik het ook heel graag.

Ik wens jou alvast hele fijne kerstdagen en een gezond en hoopvol 2023. Peas!