Ik zoek een podium!

Deze tijd vraagt meer dan ooit om nieuwe, hoopvolle verhalen. Verhalen die schetsen hoe onze toekomst eruit kan zien en hoe we de komende generaties kunnen voeden met lekker en gezond voedsel. Verhalen die aanzetten tot actie, het liefst vandaag nog.

Het afgelopen anderhalf jaar heb ik bergen hoopvolle verhalen verzameld. Ik ging aan de slag bij meer dan 50 voedselveranderaars in Nederland, Spanje en Portugal. Boeren, chefs en makers die met hun hart werk maken van de voedselketen van de toekomst.

Door te plukken, bakken, wieden en zaaien, ontdekte ik wat we nu kunnen bijdragen aan echte verandering. Ik kampeerde bij de voedselveranderaars en at bij ze aan de keukentafel. Zo kwam ik erachter wat ze gemeen hebben en wat hen drijft. Maar meer dan wat dan ook werd ik gegrepen door hun passie en doorzettingsvermogen.

De verhalen van peasmakers brengen mij hoop en levenskracht en dat wil ik heel graag persoonlijk met jullie delen. Omdat ik geloof dat die inspiratie nu broodnodig is.

Dus: ik ben vanaf nu in te huren voor al uw feesten en partijen. Zet mij op dat podium tijdens jouw volgende congres of bijeenkomst en ik beloof dat iedereen geïnspireerd en geactiveerd de zaal zal verlaten.

📷 Bij gebrek aan een foto van mezelf die volle zalen trekt, is deze creatief in elkaar geshopt.