Ik kom terug!

Na een half jaar op het Iberisch Schiereiland rondgetoerd te hebben, voelt het als het juiste moment om weer naar Nederland te komen. Niet alleen omdat de zomer eraan komt, maar vooral ook om me te kunnen richten op het delen van wat ik de afgelopen tijd geleerd heb. 

Want Portugal is heerlijk en ik ben hier dichterbij mezelf gekomen dan ooit. Maar het voelt nu als tijd voor actie. We moeten met elkaar keihard aan de bak om echte verandering in de voedselketen te veroorzaken. En ik ben er meer dan klaar voor.

Inmiddels heb ik meer dan 50 voedselveranderaars bezocht. Ik denk dat mijn (hands-on) kennis en ervaring van grote waarde kan zijn. Dus ik heb nagedacht over de vorm waarin ik dit nog beter kan overdragen. Zo werk ik nu aan een e-book voor ondernemers in de voedselsector. Maar ik dacht ook aan het volgende:

🫛 Find peas with me: ga alleen of met je team met mij op een inspirerende reis langs voedselveranderaars.

🫛 Peas of Me op de werkvloer: ik werk een paar dagen mee in jouw team en kom met nieuwe inzichten en ideeën voor jouw organisatie.

🫛 A peas of strategy: ik help je binnen 3 uur op weg naar een antwoord op jouw strategisch vraagstuk.

🫛 Peasmaker workshop: inspiratie, kennis en een extra zetje voor iedereen die ook een (nog impactvollere) peasmaker wil worden.

🫛 Stories of peas: een presentatie op jouw bijeenkomst met inspirerende verhalen van peasmakers.

Maar natuurlijk sta ik ook open voor jullie ideeën en uitnodigingen, dus kom maar doorrrr!

Ik verwacht rond half mei weer in ons kikkerlandje te zijn. Tot die tijd reis ik door noord Portugal. Ik wil in de natuur zijn, tijd nemen voor reflectie en me voorbereiden op mijn terugkomst. Tijd voor peas ✌️🫛

Enne, heb je interesse in bovenstaande? Hier vind je er meer over.

📷 Gisteren in Ericeira